Zbog seksa je javljala na posao da je bolesna, u jednom je danu spavala s četvoricom muškaraca, a tek godinama kasnije je shvatila da je time ispunjavala prazninu zbog obiteljskih tragedija

Frankie Considine je 28-godišnjakinja čija je ovisnost o seksu bila tolika da je svojevremeno spavala s četiri muškarca dnevno, a kako kaže, ‘nije mogla funkcionirati ako ne bi znala kad će se opet seksati’. Seks je, priznaje ona, imao prednost nad poslom i prijateljima, ali ostavio je i posljedice na njeno fizičko i psihičko zdravlje.

Zbog svoje je ovisnosti Frankie tako patila od depresije, nekoliko spolno prenosivih bolesti i zatrudnjela je bez da i otprilike zna tko bi mogao biti otac njenog djeteta.

Priča da je zbog seksa znala javiti na posao da je bolesna i otkazati dogovore s prijateljima, a spavala je s više od 130 muškaraca. Kako nije oduvijek znala da je ovisnost o seksu priznati mentalni poremećaj, mislila je da njezina potreba za stalnim fizičkim kontaktom rezultat suočavanja s razvodom roditelja i rezultat niskog samopoštovanja.

Roditelji su joj se razveli kada je imala 13 godina, a u to vrijeme je preko interneta tražila nekog s kim bi razgovarala jer joj je nedostajalo pažnje.

Tražila je nekog kog bi zainteresirala, priča, makar i seksualno, a djevičanstvo je izgubila kad joj je bilo 14 godina, prije nego što je ušla u prvu dužu vezu koja je i završila jer nije mogla ostati vjerna.

Nekoliko godina kasnije kad joj je mama umrla od raka, bila je kaže, na dnu. Odustala je od studiranja i u sljedeće tri godine je spavala s 80 muškaraca. Koristila je, tvrdi, bilo kakvu intimu da nadoknadi prazninu iznutra.

NASTAVI  ČITATI NA SLEDECOJ STRANI…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.